Week 11: Magazine “Winkel van de Toekomst”

Paragraaf voortgang:

Ter afsluiting van Week 6 t/m 10 gaat elk team een artikel schrijven in jullie eigen Magazine “De Winkel van de Toekomst”. In dit artikel zetten jullie je eigen winkel/Casus centraal. Alle artikelen worden gecombineerd en samen uitgegeven in één gezamenlijk Magazine.

De formule voor dit magazine ziet er als volgt uit:

 1. De titel van het magazine is “Winkel van de Toekomst”.
 2. Elk team schrijft 3 artikelen (week 1 t/m 5 + week 6 t/m 10 + week 11 t/m 15). Per team levert dit minimaal 2 pagina’s op (spread / mag ook meer zijn). Dit is een combinatie van teksten + foto’s.
 3. Met alle teams gezamenlijk worden de voorpagina en de achterpagina geschreven.
 4. Als alles is geschreven en ondergebracht in Jilster dan zorgt de organisatie er voor dat het magazine ook geprint wordt.

 

Opdracht:

 1. Schrijf een artikel voor het Magazine “De Winkel van de Toekomst”. In dit artikel pas je de kennis/kunde toe, op jullie eigen winkel/Casus, die je hebt opgedaan in week 6 t/m 10.
 2. Dit artikel gaat over “Retail & E-tail”. Op welke wijze kan jullie winkel/Casus een optimale combinatie vinden tussen de traditionele winkel (bricks) en de online-omgeving/webshop/social media (clicks).
 3. De opdracht bestaat uit twee delen:
  1. Schrijf het artikel voor jullie gezamenlijke magazine
  2. Maak/zoek één of meer foto’s die passen bij dit artikel
 4. Zodra je klaar bent met jullie artikel. Zet dit dan, in overleg met de hoofdredacteur, in Jilster. De docent vraagt alle teams aan het eind van de les te presenteren wat ze geschreven hebben.
Back to Top