Opdracht 7: Presentatie voor eigenaren restaurants

Paragraaf voortgang:

restaurant take-over

 

Deze opdracht wordt uitgewerkt tijdens de les Nederlands

In deze opdracht ga je aan de slag met het maken van een goede presentatie waarmee je de restaurant eigenaren ervan overtuigt dat ze jullie team moeten kiezen voor de Restaurant Take Over.

Een goede presentatie voldoet aan 2 criteria:

  1. Een goede vorm: een goede presentatie is kort maar krachtig. Bijvoorbeeld, als je gebruik maakt van een powerpoint, ga dan niet voorlezen wat er op de sheets staat. Richt je op de Restaurant eigenaar en zorg er voor dat je continu contact houdt met hem of haar.
  2. Een goede inhoud: denk goed na hoe je de restaurant eigenaar kunt overtuigen. Wat wil hij of zij zien en horen? Kijk goed naar de video’s die zijn gemaakt van deze restaurant eigenaren. Hierin geven ze aan wat ze belangrijk vinden als een wildvreemd team hun restaurant overneemt.

 

Probeer je dus zoveel mogelijk te verplaatsen in de eigenaar van het restaurant. Wat zou jij vinden als jij eigenaar zou zijn en ze zouden jouw zaak voor één dag overnemen? Wat wil jij dan allemaal weten? Wat zijn de voordelen van deze Restaurant Take-Over voor hem of haar? Wat zijn de nadelen?

Wil je nog meer presentatie-tips? Kijk dan naar deze video.

Back to Top