Les 3 & 4 Maken Voorlopig Ontwerp

Paragraaf voortgang:

Rolf den HertogVideo Rolf de Ondernemer (opdracht van de dag).

 

In deze twee lessen gaat elk team aan de slag met het maken van het Voorlopig Ontwerp. Met dit voorlopig ontwerp gaan jullie uiteindelijk het Definitieve Ontwerp maken dat wordt geprint op de door jullie uitgekozen kleding van Stella & Stanley.

Les 3: Om tot een goed eindresultaat te komen wordt het team opgesplitst in drieën. Elk deelteam (individueel of tweetallen) gaat aan de slag met het maken van hun eigen Voorlopig Ontwerp.

Resultaat? Aan het eind van de les zijn er drie Voorlopige Ontwerpen!

Tips:

  1. Ga niet bij elkaar zitten. Probeer zoveel mogelijk verschillende ontwerpen te maken.
  2. Laat je inspireren door het Moodboard dat jullie gemaakt hebben op Pinterest.
  3. Ga zoveel mogelijk aan de slag met potloden / stiften. Het gaat om een Voorlopig Ontwerp, dus het hoeft er nog niet heel ‘strak’ uit te zien. Als de boodschap maar over komt!
  4. Als je digitaal gaat kopiëren/plakken, zorg dan dat je geen problemen krijgt met “eigenaarschap” (je mag niet zomaar beelden/foto’s/illustraties van derden gebruiken!).

 

Les 4: Het beste Voorlopig Ontwerp wordt uitgekozen en verder uitgewerkt. Aan het eind van deze les is het ontwerp gereed voor presentatie.

Tips:

  1. Maak eerst verschillende “versies” van jullie uiteindelijke keuze (beste van de 3 ontwerpen).
  2. Kies de beste versie uit en ga deze verder uitwerken. Als je ondersteuning nodig hebt, ga dan na of je zelf iemand kent die je kan helpen (ontwerper, grafisch vormgever e.d.)

 

logo wildbeheer

Stylized face panda logo design template. Artistic animal silhouette. Creative concept logotype for your company. Vector illustration.

 

 

 

 

 

Back to Top