Beoordeling

Paragraaf voortgang:

Binnen de MBO Opleiding Smart ICT Engineer is een praktijkdeel waarbij MBO studenten (niveau IV) concrete toepassingen maken op het gebied van “Internet of Things (IoT)”.

We verwachten hierbij het volgende van jou als student:

Leerdoelstellingen: Je wordt als student in dit keuzedeel opgeleid om (theoretische) kennis toe te passen in de praktijk. Hiermee laat je zien dat je competent bent. Dit keuzedeel is een combinatie van (a) theorie en (b) praktijk.

Praktijkprojecten: Elke week heb je in principe 12 uur “project-tijd”. Normaal gesproken kun je alle (praktijk)opgaven maken binnen de hiervoor gereserveerde uren. Maar het kan voorkomen dat je buiten de normale lesuren actief bent met opdrachten voor dit de praktijkprojecten.

Het is ook mogelijk dat je alle projecten versneld achter elkaar afwerkt. In dat geval maak je meer uren per week. Het programma wordt hierop aangepast. Vraag je docent naar de specificaties.

Beoordeling: De basis van de beoordeling wordt gevormd door jouw/jullie portpolio. Dit verzamel je door alle resultaten van de opdrachten goed te bewaren.

  1. Team: Je maakt in teamverband in totaal 4 team-opdrachten. Je slaat de resultaten online op in jullie digitale portfolio.
  2. Individueel: Met behulp van jouw individuele evaluaties laat jij zien dat je competent bent.
Back to Top