6.2 Pitch & Verslag

Onderwerp voortgang:

 

Ter afsluiting van dit project werken jullie aan een afsluitende Pitch: je houdt een presentatie van 1  minuut. Deze presentatie hou je voor een (virtuele) investeerder die beoordeelt in welk plan hij zijn geld wil gaan steken. Jullie zijn zelf “de investeerder”. Alle teams ontvangen € 1.000,- (virtueel geld) en verdelen dit geld onder de teams/presentaties die zij het beste vinden.

 

pitch

 

Een goede Pitch voldoet aan 2 criteria:

  1. Een goede vorm: een goede pitch is kort maar krachtig. Richt je op het publiek en zorg er voor dat je continu contact houdt met hen.
  2. Een goede inhoud: denk goed na over jouw centrale boodschap. Wat willen jullie dat er ‘blijft hangen’ als jullie klaar zijn met presenteren? Hoe zorg je hiervoor?

 

Wil je nog meer presentatie-tips? Kijk dan naar bovenstaande video.

Opdracht 6.2: Ga aan de slag met de afsluitende opdrachten (zie hieronder) en lever deze in bij de docent

  1. Kijk of je alle opdrachten hebt uitgevoerd (Document 1 = Opdrachten). Zo ja, lever dit document dan in bij de docent.
  2. Maak een samenhangend verslag in de vorm van een  ondernemingsplan (Opdracht 2 = Our Startup Plan). Gereed? Lever dit document dan in bij de docent.
  3. Maak een presentatie (Power Point/Prezi?) en laat jullie klasgenoten in 1 minuut zien wat de belangrijkste resultaten zijn van jullie werkzaamheden in de afgelopen week (Opdracht 3 = Maak een Presentatie).

 

Na afloop van alle presentaties verdelen de teams, onder leiding van de docent, hun € 1.000,- over de beste teams/presentaties. Het team met het meeste geld wint!

 

Back to Top