2.1 Mindmap Ondernemerschap

Paragraaf voortgang:

Een mindmap is een diagram bestaande uit begrippen, teksten, plaatjes of relaties die geordend zijn in de vorm van een boomstructuur. Een mindmap wordt vaak gebruikt om creatieve processen te ondersteunen en bij leren en onthouden. Je begint de mindmap door een centraal thema te bedenken en te noteren in het midden van het diagram. Hierna bedenk (en noteer) je onderwerpen die een relatie met het thema hebben. Op dezelfde manier kan je weer van deze onderwerpen subonderwerpen noteren. Voor het overzicht maak je gebruik van trefwoorden of pictogrammen en werk je niet met lange teksten.

Kijk naar: http://www.trainyourbrain.tv/hoe-maak-je-een-mindmap/ Hier word je stap voor stap geholpen met het maken van een mindmap.

 

imgres

 

Opdracht 2.1: Pak een leeg blad en maak een mindmap.  Zet “ondernemerschap” in het midden en laat zien met welke verbanden jij ondernemerschap verbindt. Als je klaar bent met de mindmap maak je hier een foto van en ‘plak’ je het resultaat opdracht 2.2. in Jouw Werkplan.

Welke nieuwe inzichten heb jij dankzij deze mindmap gekregen voor jezelf? Ga aan de slag in Mijn Werkstuk. Hierin verwerk je alle nieuwe inzichten. 

Back to Top