Selectie workshop

virtual dressing room

Studenten die willen deelnemen aan het excellentieprogramma Smart Retail participeren in de selectieworkshop Smart Retail.

  1. Voorbereidende opdracht: De studenten krijgen via een Video-boodschap (van de Smart Retail specialist Wilmar Schuitenmaker) de opdracht voor de workshop; ga alleen of in 2-tallen aan de slag met de volgende vraag; “Wat is jullie visie op de winkel van de toekomst? Hoe ziet deze (fysieke) winkel er uit?” Besteed aandacht aan 3 aspecten:
    1. Inrichting van de winkel / service / beleving voor de consument. Zie bijvoorbeeld deze video als het gaat om service of deze video als het gaat om winkelbeleving.
    2. De relatie tussen online en offline. Zie bijvoorbeeld deze video voor het inzetten van een webshop en social media voor (kleine) fysieke winkels
    3. Mogelijkheden van nieuwe technologie in de fysieke winkel. Zie bijvoorbeeld deze video
  2. Workshop: In de workshop zelf geven alle teams een korte presentatie waarin ze hun visie op de winkel van de toekomst geven en deze met concrete voorbeelden onderbouwen. De Smart Retail specialist reflecteert op de presentaties en geeft zijn eigen visie.

 

Studenten die de workshop met succes afronden worden uitgenodigd om te solliciteren op een plek in Lesmodule 1; Introductie Smart Retail

Via persoonlijke gesprekken (in 2-tallen) wordt gekeken naar de motivatie en de ambitie van de kandidaten. Alleen excellente studenten worden uitgenodigd om deel te nemen.


Back to Top