Startopdracht: Smart Home

Onderwerp voortgang:

 

Je gaat komend jaar aan de slag met Internet of Things toepassingen in je eigen huis. Op welke wijze kun jij met allerlei sensoren een SMART HOME creëren?

Je gaat in teamverband aan de slag. Samen bedenk je hoe jullie Smart Home er uit ziet, met welke sensoren jullie aan de slag willen en op welke wijze jullie de aansturing hiervan willen verzorgen.

 

Let op: Er is een standaard programma. Maar je hebt de vrijheid om met je eigen ideeën voor een SMART HOME aan de slag te gaan. Overleg met je docent. Indien hij of zij akkoord gaat met jullie aanpak dan mag je aan de slag.

Wel onder de voorwaarde dat jullie ook deelnemen aan de periodieke presentaties/beoordelingen.

 

De Smart Home opdracht is opgedeeld in een viertal deelopdrachten. Elk kwartaal rond je één deelopdracht af. Aan het eind van elk kwartaal presenteer je per team de resultaten in de klas. Zorg er voor dat je alle opdrachten goed uitvoert en opslaat. Per deelopdracht krijg je reflectie van je docent (elk kwartaal).

Aan het eind van het schooljaar verzorg je individueel een eindpresentatie. Via deze individuele eindpresentatie laat je zien dat je competent bent (STARR methodiek).

 

Back to Top