Kun jij je nog een modern restaurant voorstellen zonder open keuken? Drink jij ook energiedrankjes? Heb jij wel eens een lekkere cappuccino gedronken, of gegeten in een tapasrestaurant?
Enkele jaren geleden zouden veel mensen nog ‘nee’ geantwoord hebben als antwoord op bovenstaande vragen.
Als je bij wilt blijven, zul je moeten volgen wat er om je heen gebeurt. Jij draagt het jurkje dat vorig jaar helemaal hip was nu ook niet meer, er is allang weer een andere modetrend…..
Als je een trend te laat signaleert, loop je de kans dat de consument al bij de concurrent is. Goede ondernemers hebben een fijne neus voor trends en kunnen deze vertalen naar innovatieve producten of diensten.
Elk team gaat aan de slag met Opdracht 3 (beschrijving van de huidige trends en ontwikkelingen in de horeca).
Ben je hiermee klaar? Ga dan door met Opdracht 4 (marktonderzoek)
Ga naar vorige ParagraafGa naar volgende Paragraaf
Designed with love By RocknRolla