Demoversie: Albert “Introductie Ondernemerschap”

Ter info: Dit is een Demo-versie. Slechts een beperkt deel van dit programma “Albert” is leesbaar en/of bewerkbaar (veel onderdelen zijn niet zichtbaar/toegankelijk). Bent u geïnteresseerd in de volledige versie? Dan verwijzen wij u naar onze website: www.dreamstorm.nl

“Albert” is een individueel lesprogramma voor middelbare scholieren. In 12 lesuren krijg je een eerste kennismaking met Ondernemerschap. Wat ondernemerschap is? Of dit iets voor jou is? En zo ja, op welk gebied zijn er mogelijkheden?

 

albert-einstein

 

De naam “Albert” is afkomstig van Albert Einstein. Hij is de inspiratie voor dit programma met zijn uitspraak “Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven”.

Dat is in essentie de uitdaging van dit programma. Wat is jouw rol/taak/uitdaging in deze wereld? Hoe kun jij zelf vorm en inhoud geven aan jouw eigen toekomst?
Door het maken van diverse opdrachten krijg je meer inzicht in;

 

  1. Jouw passie / ambitie: waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat vind je leuk om te doen?
  2. Jouw kwaliteiten: waar ben jij goed in?
  3. Jouw verdienmodel: op welke manier kun je hier geld mee verdienen?

 

We zijn in dit lesprogramma op zoek naar jouw zogenaamde “sweet spot”. Het gebied dat ligt op het snijvlak van deze drie aspecten. Dit gebied is voor iedereen anders! Hier vind jij je droombaan of jouw eigen droombedrijf.

Dia1

De rode draad wordt gevormd door Jouw Werkstuk. Dit is een Word-document waarin jij de resultaten van al jouw werkzaamheden ‘vertaalt’ naar wat dit voor jou persoonlijk betekent. Elke les die je hebt afgerond wordt ‘weggeschreven’ in een nieuw hoofdstuk van dit werkplan. Je kunt dit werkstuk elke les uploaden zodat het binnen het E-learning programma wordt bewaard.

Opdracht: Ga nu aan de slag met de eerste les (Introductie ondernemerschap)

Beperkte verdieping in verband met demo

 

Back to Top